Sobre nosaltres

Menjadors Col·lectius S.A, és una empresa catalana especialitzada en la gestió de serveis de menjadors escolars amb més de 30 anys d’experiència. Durant aquests temps hem donat servei a un gran nombre de clients, demostrant professionalitat, qualitat, atenció personalitzada, compromís i confiança.

Som una empresa dedicada a la restauració col·lectiva, oferint un servei de cuina in situ, tan a menjadors escolars, com a jardins d’infància, empreses, residències de gent gran.

La nostra empresa compta amb un llarg recorregut que ens ha fet adquirir el més alt nivell en qualitat culinària, saviesa en el procés de selecció de matèries primeres i una eficient coordinació. Però, del què ens sentim més orgullosos és de la nostra filosofia d’atenció al client, que ens ha acompanyat des dels inicis. Ja siguin els cuiners, els monitors, els auxiliars de cuina, els supervisors, el cap de compres, el responsable de zona, tots, posem tot el nostre entusiasme i esforç perquè els nostres clients es sentin en confiança.

Trajectòria i Valors

La nostra empresa es va fundar l’any 1989 pel Sr. Isidre Amorós, professional de l’hostaleria des de fa 50 anys. Enguany, continua sent una empresa familiar que manté els valors que sempre van formar part de la pràctica del nostre fundador.

El nostre segell

etdonem
totaixoimes