Sobre nosaltres

Menjadors Col·lectius S.A, és una empresa catalana especialitzada en la gestió de serveis de menjadors escolars amb més de 30 anys d’experiència. Durant aquests temps hem donat servei a un gran nombre de clients, demostrant professionalitat, qualitat, atenció personalitzada, compromís i confiança.

La nostra cura per supervisar i coordinar personalment el treball, juntament, amb l’elecció dels millors productes i matèries primeres, han aconseguit que els nostres clients estiguin satisfets i ens reconeguin per la qualitat del nostre servei diari.

Amb Menjadors Col·lectius S.A. assegurant que tot marxa de la millor manera possible, els nostres clients poden dedicar tot el seu temps a les seves prioritats educatives i pedagògiques.

Som una empresa dedicada a la restauració col·lectiva, oferint un servei de cuina in situ, tan a menjadors escolars, com a jardins d’infància, empreses, residències de gent gran.

La nostra empresa compta amb un llarg recorregut que ens ha fet adquirir el més alt nivell en qualitat culinària, saviesa en el procés de selecció de matèries primeres i una eficient coordinació. Però, del què ens sentim més orgullosos és de la nostra filosofia d’atenció al client, que ens ha acompanyat des dels inicis. Ja siguin els cuiners, els monitors, els auxiliars de cuina, els supervisors, el cap de compres, el responsable de zona, tots, posem tot el nostre entusiasme i esforç perquè els nostres clients es sentin en confiança.

Trajectòria i Valors

La nostra empresa es va fundar l’any 1989 pel Sr. Isidre Amorós, professional de l’hostaleria des de fa 50 anys. Enguany, continua sent una empresa familiar que manté els valors que sempre van formar part de la pràctica del nostre fundador.
Clients
1989
ESCOLA SADAKO
ESCOLA SADAKO

1989 – actualitat

1992
AENA Centre de control aeri
AENA Centre de control aeri

Aeroport del Prat. Cafeteria/menjador 140 comensals. Concurs públic de l’administració 1992 – 1996 ( 4 anys de servei )

1992
Philips Ibérica
Philips Ibérica

Menjador d’empresa 230 comensals 1992 al 1997 – 5 anys de servei

1993
PANRICO
PANRICO

Menjador d’empresa 250 comensals 1993 – 1997 (4 anys servei )

1994
Consejo superior de investigac iones cien tíficas ( C.S.I.C )
Consejo superior de investigac iones cien tíficas ( C.S.I.C )

Concurs públic de l’administració 250 comensals 1994 – 2010 ( 16 anys de servei )

1995
Escola Institució Montserrat
Escola Institució Montserrat

1995 – actualitat

1998
Restaurant Coffee Nexus

180 comensals 1998 – 2015 ( 17 anys de servei )

2004
Poliesportiu de la UPC
Poliesportiu de la UPC

Universitat Politècnica de Catalunya Cafeteria 2004 – 2010 ( 6 anys de servei )

2004
Blat i Cafè

Forn de pa i degustació 2004 – 2009 ( 5 anys de servei )

2004
Llar d’Infants, el Tricicle
Llar d’Infants, el Tricicle

110 comensals 2004 – 2008 ( 4 anys de servei)

El nostre segell

etdonem
totaixoimes

Objectius


1. Establir la filosofia del menjador

El primer que fem abans d’iniciar els nostres serveis a una determinada escola, és fer un gran esforç d’adaptació a la seva manera d’entendre el servei. Intentem captar quina és la seva sensibilitat en cada una de les àrees que formen el projecte educatiu i alimentari del menjador, quin és el seu tarannà i quins elements organitzatius són fonamentals pel bon desenvolupament del servei de migdia.

3. Incorporar la dieta mediterrània i ecològica

El nostre projecte alimentari es basa en la cuina mediterrània i ecològica, potenciant aliments com l’oli d’oliva, els fruits secs, la mel, els peixos, la pasta, la fruita, les carns, les verdures i els cereals, perquè sabem que és la dieta més saludable. A Menjadors Col·lectius S.A, elaborem uns menús fonamentats en les receptes de la cuina tradicional. Una cuina acurada que combina amb saviesa la gran varietat d’aliments que ens ofereix la Mediterrània.

5. Assolir una nutrició saludable

Per a gaudir d’un bon estat nutricional i dels seus beneficis per l’organisme, cal assolir hàbits alimentaris saludables des de la infantesa, ja que seran determinants en la salut del seu futur. El menjador escolar és un espai on els nens i nenes dinen cada dia durant uns anys molt crítics en el seu creixement, per aquest motiu l’escola és un dels espais més idonis per a treballar la modificació de l’estil de vida dels nens/es i adolescents.

2. Millorar l’espai del migdia

A partir d’aquest moment, mirem d’aportar la nostra experiència, el nostre coneixement, els nostres recursos i, el més important, el nostre entusiasme per tal d’anar millorant l’espai de migdia.
L’espai de migdia és un moment per a la correcta alimentació. Pensem que aquesta ha de ser:

  • Equilibrada nutricionalment
  • Variada, tant en els ingredients com en la tècnica d’elaboració
  • Atractiva, que els infants gaudeixin del plaer de menjar

4. Educar el gust

El gust s’educa, forma part de la nostra cultura. A les nostres cuines, treballem per donar a conèixer als infants els aliments de la terra, el seu sabor, la seva olor, els seus colors i les seves tradicions . Els nostres infants han de ser educats en el gust i la sostenibilitat:

  • Utilitzant matèries primeres.
  • Fent servir tècniques culinàries que mantinguin les propietats sensorials i nutricionals dels plats.
  • Equilibrant el contingut nutricional dels menús.
  • Promovent la cuina tradicional mediterrània.
  • Fomentant l’alimentació ecològica i el respecte pel medi ambient.

Equip humà

Menjadors Col·lectius S.A, proporciona a cada centre escolar un equip de professionals amb una àmplia varietat de perfils, cadascun adient al seu lloc de feina. Per assegurar la nostra excel·lència tenim el millor equip humà, cada cop més especialitzat i amb més formació en els diferents aspectes de la restauració col·lectiva: Nutrició, Control de Qualitat, Cuiners amb experiència, Gestió – Compres, Tecnologia Alimentària, Disseny.